Patateslerin kabuklarını iyice yıkayın ve kurulayın. Patatesleri iyice pişene kadar 1 saate yakın fırınlayın. Bir tencerede tereyağını eritin. Unu 1 d…
Pancar, sarımsak ve soğanları dilimleyin. Tereyağını tencereye ekleyin. Soğan ve sarımsakları soteleyin. Baharatları da ilave edin. Pancarları da ekle…
Doğranmış soğanları ve kereviz saplarını zeytinyağıyla tencerede sotelerken içine sarımsağı ekleyin. Domates salçasını ve közlenmiş kırmızı biberleri…
Yoğurt düzenli tüketildiğinde başta sindirim sistemi olmak üzere tüm vücudumuz için önemli bir sağlık kaynağıdır. Sağlıklı bakteri kaynağı olduğu için…
Sonbahar ve kış aylarında en iyi beslenme tercihlerinden biri olmasa da içinizi ısıtacak tercihler arasında çorbalar yer alır. Ön veya…